Elke marathon begint met een eerste stap.

Anton van Sabben

( Lid van team: Tupolev Top Team )

Opgehaald

352
100% bereikt van mijn streefbedrag € 350

Samen met mijn collega's van Workrate zet ik me in voor Move4AIR.


Het belangrijkste doel van deze actie is uiteraard geld binnen halen voor onderzoek naar taaislijmziekte en Move4AIR  wil dit doen door mij met mijn kont van de bank te halen en deze uitdaging ga ik graag aan met mijn collega’s.


Iedereen gaat een uitdaging aan op zijn eigen manier, de ene gaat vier keer per week 15 km hardlopen, een ander 3 keer in de week een 18 holes parcours golfen.


Mijn uitdaging is om in de maand oktober elke dag te wandelen en op een totaal van 150 km uit te komen aan het eind van de maand.


Workrate betaald voor elke kilometer een bedrag, dus de eerste sponsor is er, maar er is meer nodig, zou jij me ook willen sponsoren om op deze manier geld op te halen voor het onderzoek.


Heb je motivatie en/of inzicht nodig, lees dan het verhaal van Marije maar eens door in onderstaande link.


https://www.umcutrecht.nl/nl/marije-16-over-cystic-fibrosis-taaislijmziekte


alvast hartelijk dank,


Anton

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.