Sport jij deze keer met me mee?

Harald van Engelen

( Hour a Day Challenge )

Opgehaald

2.349
93% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Alles is anders in deze tijden. De 11e editie van Skate4AIR is uitgesteld tot de winter van 2022. Dus gaan we onze grenzen op een andere manier verleggen: met Move4AIR.

De impact van het coronavirus is groot. Vooral op mensen met taaislijmziekte, en hun omgeving. Daarom willen we hen juist in deze onzekere tijd steunen, door iedereen collectief in beweging te brengen. De noodzaak om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte is nog net zo belangrijk.

Move4AIR: een initiatief van Skate4AIR

Move4AIR is virtueel sporten, met écht gemaakte kilometers of hoogtemeters, dicht(er) bij huis. In een periode van 5 weken kan een deelnemer bijvoorbeeld 100 kilometer hardlopen of zoveel mogelijk kilometers schaatsen.

In de zomer heb ik ook meegedaan aan Move4AIR. In 6 weken tijd heb ik 1161 kilometer gefietst, dat is virtueel naar de Weissensee. En in september heb ik 100 kilometer hardgelopen. Ook Silvia heeft grenzen verlegd en heeft 100 kilometer hardgelopen. In totaal hebben 125 deelnemers afgelopen zomer samen €70.000 opgehaald!

 Ik doe mee. Doe jij mee?

Je zult begrijpen dat ik ook nu weer meedoe. Vandaag start ik met een nieuwe challenge: tot en met 31 december sport of beweeg ik iedere dag minimaal een uur. Het zal een mix worden van hardlopen, fietsen, bootcampen, schaatsen en wandelen. Dat doe ik met ondersteuning en als het even kan in het gezelschap van Silvia, Laura en Senna.

Steun je Move4AIR?

Samen gaan we strijd aan tegen cf, met méér onderzoek naar cf en daarmee een onbezorgde toekomst voor mensen met cf én hun gezinnen.

Steun je mij en Move4AIR?

Of sport en beweeg je met mij mee?

Beschikbare challenges:

  • Helftsteden Run Challenge (100km)
  • Weissensee Skate Challenge (200km)
  • Luleå Sea Ice Schaats Challenge
  • Hour a Day Challenge
  • Helftsteden Wandel Challenge (100km)
  • Elfsteden Fiets Challenge (200km)
  • Limited Fiets Challenge (1265km)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.