Normal bd5fb824c19d0537820da33f3c6f1d1d7f6ab91c

voor Stan en Erika loop ik de hElftstedentocht

Kees Donker

( Helftsteden Wandel Challenge (100km) )

Opgehaald

210
105% bereikt van mijn streefbedrag € 200
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Al enkele jaren zet ik mij in voor de strijd tegen cystic fibrosis (CF), ook wel taaislijmziekte genoemd. Dat doe ik door als vrijwilliger mee te gaan met de Skate4Air Daylight Challenge. Ik woon in Dreumel, in de gemeente waar ook Erika en Stan wonen, die veel beperkingen ondervinden door hun ziekte. Voor mensen met CF is sporten niet vanzelfsprekend. Ik doe mee met move4air door de hElftsteden prestatie tocht te lopen 100 km in 30 dagen en wil met mijn deelname aan Move4Air geld inzamelen voor meer onderzoeken en betere medicijnen.

Steun deze strijd via mijn actie pagina:   https://www.move4air.nl/actie/kees-donker    

 Ik ga deze uitdaging volbrengen in het Land van Maas en Waal in de uiterwaarden, langs de natuurgebieden en de weilanden en over de dijk langs de Waal. De kilometers worden bijgehouden in Strava. In Challenge Hound worden mijn kilometers uitgezet op de elf steden route samen met die van mijn mede sporters.

https://www.challengehound.com/move4air        Zo sport ik alleen maar toch samen!

Kijk eens naar www.move4air.nl en bekijk de uitdagingen en de doelstelling. Echte kilometers in een virtuele challenge. Uiteraard volgens de geldende 'corona spelregels' (de overheidsmaatregelen met betrekking tot social distancing).  Alle deelnemers willen mensen met taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) de kans op een normaal leven geven. Daar sporten we voor tot het niet meer nodig is op het ijs, en in het Land van Maas en Waal en daarbuiten. Voor de ontwikkeling van nieuwe medicatie, voor iedereen met taaislijmziekte. Dat onderzoek heeft nog een flinke zet nodig, daar doen wij het voor!

De impact van het coronavirus is groot. Onder normale omstandigheden leven mensen met taaislijmziekte al heel gedisciplineerd om niet ziek te worden. Door hun dagelijkse behandeling te volgen, hygiëne voorschriften strikt na te leven en terughoudend te zijn in contact met anderen. Nu is dat nog veel belangrijker en hebben we allemaal ondervonden hoe belastend dat is. Daarom sporten we nu apart van elkaar en toch verbonden. Samen gaan we de strijd aan tegen taaislijmziekte.

#bewegentothetnietmeernodigis

#whatmovesyou

Beschikbare challenges:

  • Helftsteden Run Challenge (100km)
  • Special Elfsteden Fiets Challenge (532 km)
  • Elfsteden Skeeler Challenge (200km)
  • Weissensee Fiets Challenge (1161 km)
  • Helftsteden Wandel Challenge (100km)
  • Elfsteden Fiets Challenge (200km)
  • Channel Swim Challenge (33 km)
  • Mixed Movement Challenge (50 uur)
  • Olympus Challenge (2917 m)
  • Everesting Challenge (8848 m)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.