Voor Florian op de fiets naar de Weissensee

Rolf Hoogenberg

( Weissensee Fiets Challenge (1161 km) )

Opgehaald

440
125% bereikt van mijn streefbedrag € 350
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Inmiddels alweer een paar jaar geleden, samen met de geboorte van onze prachtige zoon Florian, werden wij geconfronteerd met de ziekte CF. Gelukkig kon hij recent in zeer goede conditie 4 kaarsjes op z'n verjaardagstaart uitblazen. Veel andere gevallen van mensen die kampen met deze nare ziekte zijn ons echter ook bekend. Dankbaar zijn wij aan de NCFS die samen met de wetenschap vecht voor mensen met CF en hun naasten. Onderzoek naar de ziekte en medicijnen, het voeren van gesprekken met zorgverzekeraars en politiek maar ook de juiste begeleiding voor het omgaan met de ziekte zijn ontzettend belangrijk. Daarin is al zoveel moois gerealiseerd! Maar we zijn er nog niet. Ga samen met mij de strijd aan tegen CF door mij te steunen bij mijn sportieve prestaties voor het goede doel om een beter leven voor mijn zoon en alle andere CF-patiënten mogelijk te maken.

Dit jaar fiets ik eerst 1161 km met Move4AIR. Daarna, in januari 2021, schaats ik de 200 km lange alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk.

Ontzettend bedankt voor jouw steun!! Rolf  

Wist je dat? De organisatie-, reis- en verblijfskosten worden betaald door deelnemers (zoals ik) zelf.  100% van jouw donatie gaat naar het goede doel.  Alle bijdragen – groot of klein – zijn welkom. Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) voor baanbrekend onderzoek in de strijd tegen Cystic Fibrosis. Weissensee#bewegentothetnietmeernodigis #whatmovesyou

Beschikbare challenges:

  • Helftsteden Run Challenge (100km)
  • Special Elfsteden Fiets Challenge (532 km)
  • Elfsteden Skeeler Challenge (200km)
  • Weissensee Fiets Challenge (1161 km)
  • Helftsteden Wandel Challenge (100km)
  • Elfsteden Fiets Challenge (200km)
  • Channel Swim Challenge (33 km)
  • Mixed Movement Challenge (50 uur)
  • Olympus Challenge (2917 m)
  • Everesting Challenge (8848 m)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.