Triathlon voor Florian

Rolf Hoogenberg

( Lente Triathlon Challenge )

Opgehaald

890
178% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

Inmiddels alweer een paar jaar geleden, samen met de geboorte van onze prachtige zoon Florian, werden wij geconfronteerd met de ziekte CF. Gelukkig kon hij recent in zeer goede conditie 4 kaarsjes op z'n verjaardagstaart uitblazen. Veel andere gevallen van mensen die kampen met deze nare ziekte zijn ons echter ook bekend. Dankbaar zijn wij aan de NCFS die samen met de wetenschap vecht voor mensen met CF en hun naasten. Onderzoek naar de ziekte en medicijnen, het voeren van gesprekken met zorgverzekeraars en politiek maar ook de juiste begeleiding voor het omgaan met de ziekte zijn ontzettend belangrijk. Daarin is al zoveel moois gerealiseerd! Maar we zijn er nog niet. Ga samen met mij de strijd aan tegen CF door mij te steunen bij mijn sportieve prestaties voor het goede doel om een beter leven voor mijn zoon en alle andere CF-patiënten mogelijk te maken. Om aandacht te vragen voor dit goede doel doe ik mee met sportuitdagingen van Skate4AIR en Move4AIR. Dit keer staan er in 1 dag 3 sporten op het programma. Op 21 maart 2021 ga ik: 16,6 km schaatsen of skeeleren, 10 km hardlopen en 50 km fietsen. Steun mij bij deze uitdaging met een donatie voor onderzoek tegen CF. Ontzettend bedankt voor jouw steun!! Rolf Wist je dat? 100% van jouw donatie gaat naar het goede doel. Alle bijdragen – groot of klein – zijn welkom. Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) voor baanbrekend onderzoek in de strijd tegen Cystic Fibrosis. #bewegentothetnietmeernodigis #whatmovesyou

Livestream

Op 21 maart 2021 zal ik (als het technisch lukt) een livestream verzorgen van mijn triathlon. Deze is te volgen via Facebook-live (FB-pagina van Rolf Hoogenberg) en ik probeer deze in te sluiten op mijn website.

Schema (tijden bij benadering):

9.10 uur

Start livestream

9.30 uur

Start 16,6 km skeeleren

10.15 uur Verwachte aankomst
10.25 uur Start 10 km hardlopen
11.10 uur Verwachte aankomst
11.20 uur Start 50 km fietsen
13.00 uur FINISH
13.05-13.10 uur Einde livestream

Deze triathlon doe ik samen met Bert. Als het regent of het wegdek nat is vervalt het skeeleren en gaan we schaatsen. In dat geval is er de hele dag geen livestream. Laten we hopen op mooi weer :-) 

Beschikbare challenges:

  • Helftsteden Run Challenge (100km)
  • Mechan Groep Trekker Challenge (104 km wandelen) (0/71 beschikbaar)
  • Pioniers Wandel Challenge (144 km)
  • Weissensee Skate Challenge (200km)
  • Special Elfsteden Fiets Challenge (532 km)
  • Mixed Movement Challenge (21 uur)
  • Duo Wandel Challenge (150 km)
  • Duo Fiets Challenge (786 km)
  • Lente Triathlon Challenge

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.