Mechan Groep Trekker Challenge

De Mechan Groep Trekker Challenge zit vol! Er zijn helaas geen plekken meer om deel te nemen aan deze challenge. Natuurlijk je kan nog deelnemen aan één van de andere challenges. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 februari.  

In samenwerking met onze trouwe partner Mechan Groep hebben we een Wandel Challenge gemaakt: de Mechan Groep Trekker Challenge. De medewerkers van Mechan Groep gaan samen met iedereen die een wandel uitdaging zoekt, virtueel over een gedeelte van het Pionierspad wandelen en in 4 weken (30 dagen) (104 km) afleggen. 

Kom in beweging tijdens je thuiswerkdag. In de ochtend, na de lunch of heerlijk in de avond. Verken te voet jouw omgeving en ga de uitdaging aan met Move4AIR en onze trouwe partner: Mechan Groep. Ga samen met de medewerkers van Mechan Groep te uitdaging aan en wandel virtueel over een gedeelte van het Pionierspad (104 km) in 4 weken (30 dagen) voor iedereen met taaislijmziekte. 

Hoeveel is dat? Elke dag 3,5 km | 2 keer per week 13 km | 3 keer per week 8,7 km wandelen.

 

Wat ga je doen?

  • Je neemt deel aan de Mechan Groep Trekker Challenge (104 km)
  • Van zaterdag 20 februari tot zondag 21 maart 2021 (4-weekse challenge)
  • Je schrijft je kosteloos in
  • AlleenSamen sporten voor een fantastisch doel
  • Je zet je in voor onderzoek naar taaislijmziekte
  • Je mag sponsorgeld ophalen 
  • Je gaat virtueel de strijd aan met andere deelnemers 

 

Elke kilometer levert €1 op en aantal plekken beperkt

En dat is niet het enige wat je gaat doen in deze challenge. Met je deelname aan de Mechan Groep Trekker Challenge haal je per kilometer €1 op voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Onze partner Mechan Groep heeft een bedrag ter beschikking gesteld om de beloning van 1 kilometer = goed voor €1 mogelijk te maken. Er zijn in eerste instantie 50 inschrijfplekken voor deze challenge beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Door kilometers te maken haal dus geld op voor onderzoek. Je hoeft geen sponsorgeld op te halen, zoals we dat bij deelname aan de andere challenges vragen. Het mag natuurlijk wel.

 

Hoe doe je mee?

1. Schrijf je in voor de Mechan Groep Trekker Challenge op Move4AIR. 

2. Maak een Strava account aan. 

3. Join de Mechan Groep Trekker Challenge op Challenge Hound (klik hieronder op de button"Challenge Hound").

4. Ready set... move en vergeet niet je activiteiten bij te houden via Strava. 

 

Het Pionierspad 

Je loopt de eerste 6 etappes van het Pionierspad. De start is in Steenwijk in de kop van Overijssel en de 1e etappe is naar Giethoorn waar de fluisterbootjes geruisloos door het water varen onder karakteristieke bruggetjes door en langs rietgedekte boerderijen. Je wandelt dwars door Flevoland over de voormalige bodem van de Zuiderzee, die nog maar een halve eeuw droog ligt. Een tocht door bossen en moerassen, afgewisseld door vergezichten over oneindig laagland. De route loopt over veel onverharde paadjes langs akkers, sloten en grasdijken. De 6e etappe gaat via de Zuigerplas door relatief jong bos naar Bataviastad waar de reconstructie van de Batavia trots en fier in het water ligt. Je kunt genieten van het uitzicht over het weidse Markermeer. In Lelystad streken na inpoldering van Flevoland ruim 50 jaar geleden, de eerste bewoners neer. De finish van de 6e etappe is in Hollandse Hout en dan zit de 104 kilometer erop.

 

Wandeloutfit

Heb je nieuwe wandel schoenen nodig? Kijk op OutdoorXL en je krijgt als Move4AIR deelnemer 10% korting op alle wandelspullen. Mail je bestelling naar schoenen@outdoorxl.nl en OutdoorXL zorgt voor goed advies en de verzending.

Zie voor informatie over Mechan Groep: https://www.mechangroep.nl 

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.

 

Doe mee! Deelname stappenplan Challenge Hound Challenges