Move4AIR Happy Fit Flow

Move4AIR Happy Fit Flow

De 11e editie van de Skate4AIR Classic op de Weissensee en de 5e Skate4AIR Daylight Challenge in Zweden zijn i.v.m. COVID-19 helaas uitgesteld tot de winter van 2022. Maar Skate4AIR laat het er natuurlijk niet bij zitten. De noodzaak om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte is nog net zo belangrijk.
 
Daarom hebben we een veilig alternatief dicht(er)bij huis: de Move4AIR Happy Fit Flow. Een vervolg op 3 succesvolle Move4AIR Flows met weer nieuwe challenges. Je schrijft je kosteloos in én het sponsorbedrag bedraagt maar €25!
 
Start met de Move4AIR Happy Fit Flow en kom in beweging tegen taaislijmziekte. Van zaterdag 20 februari tot zondag 21 maart ga je in 4 weken (30 dagen) AlleenSamen de uitdaging aan in een door jou gekozen challenge.

We hebben Move4AIR Challenges in verschillende sporten/ activiteiten, zodat iedereen mee kan doen! Je kan als individu meedoen of samen met jouw sportmaatje. En ter afsluiting van de Happy Fit Flow hebben we op zondag 21 maart de Lente Triathlon challenge. 

Pak de fiets, trek je hardloop- of wandelschoenen aan, slijp de schaatsen en ga fit de lente tegemoet!

 

Doe mee! Voor deelnemers Meer informatie Happy Fit Flow