Over Move4AIR

Move4AIR: bewegen voor de kans op een normaal leven

Move4AIR wil mensen met taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) de kans op een normaal leven geven. Daar bewegen we voor. Op het ijs en daarbuiten. Want dat doel is dichterbij dan ooit! Dankzij de ontwikkeling van nieuwe medicatie, voor iedereen met taaislijmziekte. Dat onderzoek heeft nog een laatste zetje nodig. Daar zorgen wij voor!

 

Coronavirus

Het coronavirus laat zien, dat dat laatste zetje nu echt nodig is. Onder normale omstandigheden leven mensen met taaislijmziekte al heel gedisciplineerd om niet ziek te worden. Door hun dagelijkse behandeling te volgen, hygiëne voorschriften strikt na te leven en terughoudend te zijn in contact met anderen. Nu is dat nog veel belangrijker en hebben we allemaal ondervonden hoe belastend dat is. Daarom sporten we op deze manier samen en blijven we bewegen tot het niet meer nodig is!

 

Uitdagende challenges

Move4AIR organiseert uitdagende challenges waarmee onze deelnemers hun grenzen verleggen. Virtueel sporten met echt gemaakte kilometers. Uiteraard volgens de geldende 'corona spelregels' (de overheidsmaatregelen met betrekking tot social distancing).

Flow #1 was een succes met bijna 70 deelnemers en €30.000 opgehaald sponsorgeld. Klik hier voor het resultaat.

We organiseren van 1 tot 30 september een Flow #2 met weer nieuwe challenges. Iedereen kan eenvoudig meedoen met één van de 10 uitdagende challenges in verschillende sporten. Pak de fiets, trek je hardloop- of wandelschoenen aan, bind de skeelers om of kom op een andere manier in beweging!

 

Sponsoring

Deelnemers aan Move4AIR laten zich voor hun uitdaging sponsoren. Op die manier geven zij de strijd tegen taaislijmziekte dat noodzakelijke duwtje in de rug.

Na deelname aan Move4AIR kan je ook deelnemen aan de Skate4AIR Classic of Daylight Challenge 2021. Het bedrag dat je hebt opgehaald met Move4AIR kan je deels meenemen naar de Classic of Daylight Challenge. Kijk hier bij de veelgestelde vragen voor de aantrekkelijke regeling die wij hiervoor hanteren.  

 

Bewegen tot het niet meer nodig is

Move4AIR is een initiatief van de organisatie van Skate4AIR. Al 10 jaar gaan we met Skate4AIR het ijs op en verleggen we onze grenzen zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks moeten doen. 

Over nog eens 10 jaar hopen we dat Skate4AIR en Move4AIR niet meer nodig zijn. Mede dankzij onze inspanningen is taaislijmziekte dan veranderd van een dodelijke in een chronische ziekte, waar goed mee te leven valt. Lees hier meer over Skate4AIR. 

Benieuwd wat we in 10 jaar hebben bereikt? Check de infographic

 

Doel Move4AIR 2020   Doe mee!    Bekijk onze Challenges