Streefbedrag behaald

Move4AIR Flow #2 | 1 tot 30 sept

Opgehaald

40.939
102% bereikt van het totaalbedrag € 40.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Move4AIR Flow #2 - 1 tot 30 september 

Altijd al de Elfstedentocht willen afleggen, de Mount Everest willen beklimmen of het Kanaal over willen zwemmen? Move4AIR daagt je uit! Doe mee aan één van de Move4AIR challenges en kom in beweging tegen taaislijmziekte. 

 

Dit is Move4AIR

 • Je gaat AlleenSamen bewegen voor een fantastisch doel
 • In 4 weken (30 dagen) zoveel mogelijke kilometers, hoogtemeters of uren afleggen
 • Deelname aan een uitdagende challenge in jouw favoriete sport
 • Inschrijven kan als individu 
 • Je zet je in voor onderzoek naar taaislijmziekte en haalt een minimumbedrag van €150 sponsorgeld op 
 • Je krijgt toegang tot het platform van Challenge Hound met de route van jouw Challenge, klassementen en overige deelnemers. Bekijk hier een voorbeeld.
 • Virtuele medaille na afloop van de Challenge
 • Beloning met FuturumShop waardebon bij behalen van finish Challenge en tussenklassementen 
 • Optioneel: Move4AIR sportshirt 

 

In Move4AIR Flow #2 ga je van 1 tot 30 september in 4 weken (30 dagen) AlleenSamen de uitdaging aan in een door jouw gekozen challenge. Er zijn 10 Challenges in verschillende sporten, zodat iedereen mee kan doen.

Sport/ activiteit Challenge Afstand
Wandelen

Helftsteden Wandel Challenge

100 km

Hardlopen

Helftststeden Run Challenge

100 km
Skeeleren

Elfsteden Skeeler challenge

200 km

Zwemmen Channel Swim Challenge

33 km

Fietsen

Elfsteden Fiets Challenge

200 km
Fietsen

Special Elfsteden Fiets Challenge

532 km
Fietsen 

Weissensee Fiets Challenge

1161 km
Tijd

Mixed Movement Challenge

50 uur
Hoogtemeters

Olympus Challenge

2.917 m 
Hoogtemeters

Everesting Challenge

8.848 m

 

Deelname en inschrijving

De inschrijving voor Flow #2 gaat op 19 augustus open. De deadline om je in te schrijven sluit op 6 september. Schrijf je je na 1 september in, dan worden de vanaf 1 september gemaakte kilometers, hoogtemeters of uren gesynchroniseerd indien je al een Strava account hebt en tellen deze gewoon mee voor jouw Challenge. Mocht je Strava nog niet geïnstalleerd hebben, maar heb je wel al activiteiten gedaan? Dan kan je die handmatig toevoegen. 

Doe mee en bekijk hier het stappenplan om je inschrijving in orde te maken. Je vindt hier ook meer informatie over de Strava App en Challenge Hound.

 

 

Beschikbare challenges:

 • Helftsteden Run Challenge (100km)
 • Special Elfsteden Fiets Challenge (532 km)
 • Elfsteden Skeeler Challenge (200km)
 • Weissensee Fiets Challenge (1161 km)
 • Helftsteden Wandel Challenge (100km)
 • Elfsteden Fiets Challenge (200km)
 • Channel Swim Challenge (33 km)
 • Mixed Movement Challenge (50 uur)
 • Olympus Challenge (2917 m)
 • Everesting Challenge (8848 m)

Deelname uitleg

Om de in jouw trainingen gemaakte kilometers, hoogtemeters en uren bij te houden, maakt Move4AIR gebruik van de Strava App en het platform van Challenge Hound. Door Strava met Challenge Hound te koppelen, wordt elke activiteit van jou geregistreerd en automatisch opgenomen in het klassement. Je kan ook je sporthorloge of andere apps met Strava koppelen.

Stappenplan

In het stappenplan hieronder vind je meer informatie over het downloaden van de Strava App, welke sportapps gekoppeld kunnen worden en het Challenge Hound platform. 

 

 

Stap 1 Schrijf je in 

Schrijf je in voor Move4AIR en meld je aan voor één van de tien challenges. Kies je voor een inschrijving met Move4AIR sportshirt? Dan betaal je €30 inschrijfgeld. Zonder sportshirt betaal je €20. Door je in te schrijven maak je een actiepagina aan en ontvang je een automatische bevestiging. Schrijf je hier in!

 

Stap 2 De Strava App

Ga naar de app store op je telefoon en zoek naar Strava. Bovenaan de lijst verschijnt de 'Strava GPS Running en Cycling' app met een oranje icoontje. Download en open de app op je telefoon, wanneer de download voltooid is.

Je maakt een gratis account aan via de app of via https://www.strava.com/. Je kan je op drie manieren registreren:

 • via Facebook,
 • met Google
 • of je e-mailadres

Maak een wachtwoord aan en je bent klaar om Strava te gebruiken. Het maakt niet uit of je je profiel op privé of openbaar zet. Je activiteiten worden sowieso geregistreerd voor de Move4AIR Challenge.

Houd jij je resultaten bij met bijvoorbeeld bijv. Garmin of Fitbit? Koppel die app dan met Strava. Hoe je met Strava synchroniseert, lees je hier

Let op: je hebt geen betaald account nodig voor Strava. Je kan kiezen voor een gratis lidmaatschap. Strava biedt je eerst de betaal variant aan, die je dus kan overslaan.  

Stap 3 Koppel je Strava account aan Challenge Hound

Om het klassement en je progressie bij te houden, maken we gebruik van het platform Challenge Hound:  https://www.challengehound.com/move4air.

Via deze website log je in met je Strava account, zodat beide pagina's gekoppeld zijn en je activiteiten automatisch worden bijgewerkt. Na je inschrijving, ontvang je een uitnodiging voor de Move4AIR Group in Challenge Hound. Hierin zijn de 10 challenges zichtbaar. Selecteer jouw challenge door op 'Join Challenge' te klikken. Voer de code in die je via de bevestiging hebt ontvangen. Geen mail ontvangen? Check je ongewenste/junk mail.

Op deze pagina staat alle informatie over jouw challenge, zoals de route, overige deelnemers en het klassement.

Bekijk deze video voor een stap-voor-stap instructie hoe je dit moet doen. 

 

Stap 4 Ready Set... Move!

Zorg dat je bij elke activiteit jouw kilometers, hoogtemeters of uren registeert. In de Strava app klik je op opnemen. Selecteer jouw sport door op het icoontje in het midden te drukken en druk op start. Of zet jouw sporthorloge aan, als je deze hebt gekoppeld aan Strava.

Ben je een keer vergeten om Strava aan te zetten? Geen nood, je kan jouw activiteiten handmatig toevoegen. Wij vertrouwen erop dat je altijd eerlijk je activiteiten invoert.

 

Stap 5 Deel & Doneer

Met je deelname aan Move4AIR haal je €150 sponsorgeld op voor onderzoek naar taaislijmziekte. Maak je actiepagina persoonlijk door foto's, video's en je motivatie voor deelname toe te voegen. Deel je actiepagina met jouw achterban en laat ze weten dat jij met een fantastische Challenge meedoet!  

Succes met de Move4AIR challenge. SamenAlleen bewegen tot het niet meer nodig is!

 

Doe mee!