Streefbedrag behaald

Move4AIR Happy Fit Flow | 20 feb - 21 mrt 2021

Opgehaald

37.816
108% bereikt van het totaalbedrag € 35.000

Move4AIR Happy Fit Flow - 20 februari tot 21 maart 2021

Altijd al de Elfstedentocht willen afleggen? Of op de Weissensee schaatsen, het Pionierspad wandelen of een Triathlon volbrengen? Move4AIR daagt je uit! Doe mee aan één van de Move4AIR challenges en kom in beweging tegen taaislijmziekte. 

Van zaterdag 20 februari tot zondag 21 maart kan je in 4 weken (30 dagen) AlleenSamen de uitdaging aan gaan met diverse challenges. Dit kan je individueel doen of samen met je sportmaatje! Iedereen kan meedoen en de inschrijving is kosteloos.

Daag jezelf uit met de Lente Thriathlon Challenge!

En dat hebben we niet als enige vernieuwd in deze Flow! Naast de 30 dagen challenges hebben we een mooie sportieve afsluiter op zondag 21 maart. Dan kan jij meedoen aan de Lente Triathlon Challenge: 10 kilometer hardlopen, 16,6 kilometer schaatsen en 50 kilometer fietsen!

Enthousiast geworden? Lees hieronder snel verder.

 

Dit is de Move4AIR Happy Fit Flow

 • Je gaat AlleenSamen bewegen voor een fantastisch doel
 • In 4 weken (30 dagen) zoveel mogelijk kilometers afleggen of uren bewegen
 • Deelname aan een uitdagende challenge in jouw favoriete sport
 • Inschrijven kan als team en individu
 • Je zet je in voor onderzoek naar taaislijmziekte
 • Je haalt een minimum van €25 aan sponsorgeld op als individu en €50 als team 
 • Je krijgt toegang tot het platform van Challenge Hound met de route van jouw Challenge, klassementen en overige deelnemers. Bekijk hier een voorbeeld
 • Virtuele medaille na afloop van de Challenge
 • Beloning met FuturumShop waardebon bij behalen van tussenklassementen en finish Challenge 
 • Optioneel: Move4AIR sportshirt 

 

Individuele Challenges

zaterdag 20 februari - zondag 21 maart 

Sport/ activiteit Challenge Afstand
Tijd Mixed Movement Challenge

21 uur

Hardlopen Helftsteden Run Challenge

100 km

Wandelen

Mechan Groep Trekker Challenge

104 km

Wandelen Pioniers Wandel Challenge

144 km

Schaatsen/Skeeleren Weissensee Skate Challenge

200 km

Fietsen

Special Elfsteden Fiets Challenge

532 km

 

Team Challenges 

zaterdag 20 februari - zondag 21 maart 

Sport/ activiteit Challenge Afstand Aantal personen
Wandelen

Duo Wandel Challenge

150 km 2
Fietsen

Duo Fiets Challenge

786 km 2

 

1 dags challenge

zondag 21 maart 

Sport/ activiteit Challenge Afstand

Triathlon

(hardlopen, fietsen, schaatsen/skeeleren)

Lente Triathlon Challenge

76.6 km in totaal

 

Deelname en inschrijving   

De inschrijving voor de Move4AIR Happy Fit Flow is geopend. De deadline om je in te schrijven is op 27 februari (dit geldt niet voor Lente Triathlon Challenge). Schrijf je je na 27 februari in, dan worden de vanaf 20 februari gemaakte kilometers of bewogen tijd gesynchroniseerd indien je al een Strava account hebt en tellen deze gewoon mee voor jouw Challenge. Mocht je Strava nog niet geïnstalleerd hebben, maar heb je wel al activiteiten gedaan? Dan kan je die handmatig toevoegen. 

Doe mee en bekijk hier het stappenplan om je inschrijving in orde te maken. Je vindt hier ook meer informatie over de Strava App en Challenge Hound.

 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers van de vorige Flows? Bekijk op deze pagina de video's.

 

Beschikbare challenges:

 • Helftsteden Run Challenge (100km)
 • Mechan Groep Trekker Challenge (104 km wandelen) (0/71 beschikbaar)
 • Pioniers Wandel Challenge (144 km)
 • Weissensee Skate Challenge (200km)
 • Special Elfsteden Fiets Challenge (532 km)
 • Mixed Movement Challenge (21 uur)
 • Duo Wandel Challenge (150 km)
 • Duo Fiets Challenge (786 km)
 • Lente Triathlon Challenge

 

Deelname uitleg

Om de gemaakte kilometers en uren bij te houden, maakt Move4AIR gebruik van de Strava App en het platform van Challenge Hound. Door Strava met Challenge Hound te koppelen, wordt elke activiteit van jou geregistreerd en automatisch opgenomen in het klassement. Je kan ook je sporthorloge of andere apps met Strava koppelen.

Stappenplan

In het stappenplan hieronder vind je meer informatie over hoe je je moet inschrijven. Let op, er zijn drie verschillende varianten van het stappenplan voor de inschrijving. 

           Individuele Challenges       Lente Triathlon Challenge       Team Challenges

 

         

 

Stap 1 Schrijf je in 

Schrijf je in voor Move4AIR en meld je aan voor één van de negen challenges. Inschrijven voor Move4AIR is kosteloos. Door je in te schrijven maak je een actiepagina aan en ontvang je een automatische bevestiging. Schrijf je hier in!

  

Stap 2 De Strava App

Ga naar de app store op je telefoon en zoek naar Strava. Bovenaan de lijst verschijnt de 'Strava GPS Running en Cycling' app met een oranje icoontje. Download en open de app op je telefoon, wanneer de download voltooid is.

Je maakt een gratis account aan via de app of via https://www.strava.com/. Je kan je op drie manieren registreren: via Facebook, met Google of je e-mailadres.

Maak een wachtwoord aan en je bent klaar om Strava te gebruiken. Het maakt niet uit of je je profiel op privé of openbaar zet. Je activiteiten worden sowieso geregistreerd voor de Move4AIR Challenge. Houd jij je resultaten bij met bijvoorbeeld bijv. Garmin of Fitbit? Koppel die app dan met Strava. Hoe je met Strava synchroniseert, lees je hier

Let op: je hebt geen betaald account nodig voor Strava. Je kan kiezen voor een gratis lidmaatschap. Strava biedt je eerst de betaal variant aan, die je dus kan overslaan.  

 

Stap 3 Koppel je Strava account aan Challenge Hound

Om het klassement en je progressie bij te houden, maken we gebruik van het platform Challenge Hound. Via deze website log je in met je Strava account, zodat beide pagina's gekoppeld zijn en je activiteiten automatisch worden bijgewerkt. Na je inschrijving op de Move4AIR website, ontvang je een uitnodiging voor Challenge Hound. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Strava App en Challenge Hound

  

Stap 4 Ready Set... Move!

Zorg dat je bij elke activiteit jouw kilometers of uren registeert. In de Strava app klik je op opnemen. Selecteer jouw sport door op het icoontje in het midden te drukken en druk op start. Of zet jouw sporthorloge aan, als je deze hebt gekoppeld aan Strava.

Ben je een keer vergeten om Strava aan te zetten? Geen nood, je kan jouw activiteiten handmatig toevoegen. Wij vertrouwen erop dat je altijd eerlijk je activiteiten invoert.

 

Stap 5 Deel & Doneer

Met je deelname aan Move4AIR haal je een minimum van €25 aan sponsorgeld op voor onderzoek naar taaislijmziekte. Maak je actiepagina persoonlijk door foto's, video's en je motivatie voor deelname toe te voegen. Deel je actiepagina met jouw achterban en laat ze weten dat jij met een fantastische Challenge meedoet!  

Succes met de Move4AIR challenge. SamenAlleen bewegen tot het niet meer nodig is!

 

Doe mee!